Te druk?

Gaat veel van jouw kostbare tijd op aan taken die je niet leuk vind of waar je talent niet in zit? Door een aantal werkzaamheden uit te besteden aan mij als je VA, heb jij meer tijd voor het echte werk.

Door je werkzaamheden uit handen te nemen, zaken te structureren en waar nodig te automatiseren ondersteun en ontzorg ik jou binnen je bedrijf. Als Virtueel Assistent werk ik op afstand mee om jouw bedrijf te laten groeien en richten we het slim en efficient in, zodat jij je (weer) kan richten op de passie waarmee het ooit begon.

Ook als je tijdelijke vervanging nodig hebt om vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof op te vangen kan je bij mij terrecht.

 

Hoe werkt het?

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor, je hoeft dus geen extra kosten te maken voor een werkplek of aparatuur. Onze eerste kennismaking zal dan ook meteen viritueel zijn, mocht je in de buurt van Veghel wonen kunnen we uiteraard ook gewoon samen een kop koffie drinken. We plannen een gesprek in waarin we kunnen kijken of het klikt. We bespreken hierin onze verwachtingen en de werkzaamheden en kijken op welke manier ik je daarbij het beste kan helpen.

Als we samenwerken dan houden we op regelmatige basis contact en we communceren de dagelijkse gang van zaken digitaal, via email of een projecttool zoals Trello of Asana. Zo lang je internet hebt, maakt afstand niets uit.

Ik heb een uitgebreid netwerk zodat ik altijd goede vervanging heb, mocht ik verhinderd zijn of een taak niet kunnen of willen doen. Ik ben van mening dat je de juiste speler op de juiste plek moet zetten om je bedrijf smooth te laten lopen.

Wil je voor een langere periode of op regelmatige basis ondersteuning dan behoort een maandabonnement ook tot de mogelijkheden. Samen stellen we een takenpakket vast wat in jouw bedrijf past en waar jij behoefte aan hebt.
Door een abonnement af te sluiten weten we beide waar we aan toe zijn, ik plan jouw uren in en ik weet hoeveel tijd ik nog beschikbaar heb voor andere werkzaamheden. Stuur me hierover gerust een bericht zodat we hierover in gesprek kunnen en ik je een passende offerte kan sturen.

 

Ik hanteer een uurtarief van € 55,-
Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Aanbod

Financiële administratie:

  • Boekhouding
  • Crediteurenbeheer; controleren en verwerken van inkoopfacturen
  • Betalingen klaar zetten
  • Facturatie
  • Debiteurenbeheer; opvolgen van verkoopfacturen
  • BTW aangifte
  • Aanleveren gegevens t.b.v. boekhouder of accountant